top of page

Het volledige verhaal achter

Pedisteps

De bezieler achter Pedisteps ben ik, Lissa Hullak.

Ik ben trotse moeder van

Berliot-Léon & Amarillis-Léonne

en rots in de branding voor mijn levenspartner Auguste.

Mijn uitlaatklep is zingen. Ik ben dan ook actief lid bij Chorus Ieper en leadvocaliste bij de cosy coverband Moona LiSsa. Ik zing bijna overal,

nog net niet tijdens jouw voetverzorging bij Pedisteps :-)

 

 Na een hectisch horeca-leven heb ik het mezelf toegelaten om mij te verdiepen in de gespecialiseerde voetzorg en energetisch werk. Ik behandel met natuurlijke producten van het Belgische merk By la Nature. Mijn specialisatie is schimmel- en kalknagels & het voor eens en altijd oplossen van ingegroeide teennagels als deze dat toelaten. Wanneer ik voel dat we er niet met natuurlijke middelen zullen geraken zal ik u doorverwijzen voor een samenwerking met podoloog of huisarts, die je op hun beurt dan kunnen doorverwijzen naar andere zorgverleners.

 

Voet- en onderbeenmassage is voor mij enig om te geven.

Al snel voelde ik honger naar nog meer specifieke zorg voor mijn klanten.

Er is me duidelijk dat er meer is dan enkel een voetzorg alleen. Er is de aanraking van een warme hand op voeten en onderbenen. Er is die stroming van energie dat mensen uitwisselen, willen of niet. 

Ondertussen zijn de mensen met haasttenen al vertrokken naar de reservatiepagina. Toch wil ik jou, de geduldige en geïnteresseerde lezer nog even over tenen lezen vertellen. Tenen lezen kwam op mijn pad net toen ik daar nood aan had. Ik had honger naar meer, verdieping in die voeten, in die tenen. Waarom heeft een mens eksterogen, schimmelnagels of wratten? Waarom staan sommige tenen scheef en anderen dan weer naar het plafond gericht? Die vragen branden op mijn lippen en ik kreeg antwoord! Ik behaalde al enkele successen met mensen die ervoor openstonden om even naar mijn verhaal te luisteren en te geloven in zichzelf en de helende kracht van hun eigen lichaam.

 

 Tenen lezen is geen hocus pocus.

Geen waarzeggerij of 'charlatansgewijze' afzetting! Neen!

Het is een analyse van jouw karakter, gedrag en je persoonlijkheid aan de hand van de stand, de complexiteit en de vorm van je tenen.
ZEER BOEIENDE MATERIE.

Je tenen vertellen hoe jij in elkaar zit, ze zetten je sterktes in de verf en behoeden je voor je minder sterke eigenschappen zodat je je hiervan bewust word.

Na mijn opleiding Elementair tenen lezen begreep ik mijn omgeving & mezelf beter. Er werd me duidelijk wat mijn tenen me wilden vertellen over mij. Het eerste wat ik dan ook zei tegen mijn man en mijn zoon toen ik thuiskwam na de opleiding kan je al raden: SCHOENEN  UIT, WE BEGINNEN ERAAN!

Mijn wens voor jou is dat je bij Pedisteps een moment van rust kan vinden.

Een moment waarop je even kan ontsnappen aan de stress van elke dag.

Wil je zelf meer weten over je tenen of wat ze vertellen dan boek je een sessie tenen lezen bij je voetverzorging

door de speciale combinatieverzorging te boeken. 

Wens je liever een andere behandeling zonder tenen lezen, dan kan je die ook op de volgende pagina boeken.  Pedisteps heeft voor elk wat wils :-) 

Tijdens mijn verzorgingen gebeurd het dat,

wanneer ik voel dat het opportuun is,

ik edelstenen of mineraalstenen gebruik.

We gebruiken de werking van de stenen

om de energiestroming

te optimaliseren, te versterken of in balans te brengen.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort in mijn praktijk te zien!

Lissa Hullak

pedisteps.jpeg

Mijn professioneel levensdoel

Een natuurlijk voet gevoel is wat ik elke zorgvrager wil geven. In ruil voor een mentale en fysieke opkikker vraag ik je om even plaats te komen nemen op mijn verzorgingstafel. Het is mijn missie om elke zorgvrager, indien nodig, door te verwijzen zodat men op de juiste plaats bij de juiste persoon geraakt. 

Voor mij voelt het niet als werken, wel als verbindend helen door het delen van liefde & licht

Meer weten? Boek een afspraak in!

97764763_552523815679818_6106134440419786752_n.jpg

Hoe ik het zie?

Met mijn behandelingen en massages wil ik niet alleen de klachten aan je voeten behandelen maar je ook volledig tot rust brengen in een aangename ruimte met specifieke geur- en muziektherapie. 

Even tijd nemen voor jezelf is geen overbodige luxe.

Ik wil je graag sensibiliseren om zorg te dragen voor je voeten en bewust om te gaan met lichaam en geest.

Je voeten brengen je dagelijks rond,

tijd om eens iets terug te doen!

97764763_552523815679818_6106134440419786752_n.jpg
bottom of page